63 85 50 02


Implantatbehandling og allmenne tannlegetjenester i Aurskog-Høland

På Bjørkelangen Tannhelsesenter tilbyr vi alle allmenne tannlegetjenester.  Vi utfører også implantatbehandlinger.

Tannundersøkelse og tannpleie

Med optimal tannpleie vedlikeholdes en god tannhelse og mange tannproblemer forebygges. God tannpleie betyr gode rutiner for tannhygiene samt regelmessige kontroller hos tannlegen. Et tannlegebesøk bør skje én til to ganger i året, avhengig av tennene dine. Da vil du også få gode råd til hva du kan gjøre hjemme for å opprettholde god tannhelse.

Er det lenge siden siste tannlegebesøk? Ta kontakt for bestilling av tannlegetime.

  • Rotfylling

    Har et hull gått inn til nerven i tannen, eller er det en betennelse eller skade i nerven som kan føre til at nerven dør, er rotfylling den eneste muligheten til å redde tannen. Symptomer på nerveskader i tannen kan være ømhet i tannen, hevelse og sterke smerter. Dersom du opplever noen av disse symptomene bør du kontakte tannlege. 

  •  

Trekke
tann

Trekke tann er siste utvei. Noen ganger er tannen så ødelagt av tannråte at den ikke kan repareres. Tanntrekking er da eneste utvei. Må du trekke en tann, vil vi gjøre det skånsomt og med smertelindring. Vi gir deg også informasjon om hvordan den trukne tannen kan erstattes.

Hull i tennene

Karies, eller hull i tennene, kan være smertefullt før de behandles. Hull i tennene utvikler seg imidlertid gradvis, og kan forebygges dersom de oppdages på et tidlig stadium. Desto tidligere karies oppdages, desto mer skånsom er behandlingen.

Mistenker du at du kan ha hull i én eller flere tenner? Kontakt oss for timebestilling og undersøkelse.

Estetiske behandlinger

Et smil med hvite tenner er vakkert, og noe av det første vi legger merke til når vi treffer nye mennesker. Kaffe, vin og sigaretter kan føre til misfarging av tennene. Er tennene først blitt misfarget, hjelper tannpussen lite, og ofte er tannbleking eneste utvei.

Ta gjerne kontakt for tannbleking eller andre estetiske tannbehandlinger.

Implantat

Har du mistet én eller flere tenner, er tannimplantat en løsning. Tannimplantat innebærer å sette inn falske tenner der det mangler tenner. De nye tennene settes fast med en titanskrue i kjevebeinet. Deretter festes det på en krone eller en bro.

Hos Bjørkelangen Tannhelsesenter utfører vi implantatbehandlinger. Ta gjerne kontakt med oss for en samtale om implantatbehandlinger.

Kontakt oss