63 85 50 02


Erfarne tannleger i Aurskog-Høland - kvalitet og smertefri behandling


Hos Bjørkelangen Tannhelsesenter jobber to tannleger og én tannpleier. Vi har drevet tannlegepraksis helt siden 1995, og har med andre ord lang, verdifull erfaring. Med mangeårig erfaring følger også høy kompetanse, og selvfølgelig forståelse for ulike menneskers behov. Vi er opptatt av at du skal få en positiv opplevelse i tannlegestolen. Derfor har vi et stort fokus på skånsom, smertefri behandling, og ved behov tilbyr vi lystgass. Som én av svært få i landet bruker vi også terapihund. Hunden har vist seg å ha en svært positiv effekt på personer som kvier seg mer enn normalt foran et tannlegebesøk.

Vi er opptatt av miljøet, og så langt det er mulig, bruker vi midler og utstyr som medøfer minimal belastning på omgivelsene.

  •  

  •  

Våre ansatte

Vi er idag 2 tannleger og en tannpleier

Siri Mette Herrem

Tannlege siden 1990. Har jobbet ved Bjørkelangen tannhelsesenter siden 1995. Godkjent kompetanse i implantatprotetikk, og har lisens for behandling med lystgass. Siri Mette er også sertifisert i inman aligner ("regulering" for voksne) 

Dennis Madsen

Tannlege siden 2015. Har jobbet ved Bjørkelangen tannhelsesenter siden 2018. 

Hanne Kringberg

Tannpleier siden 2003. Har jobbet ved Bjørkelangen tannhelsenter siden 2010. 

Ønsker du mer informasjon om oss, terapihund eller smertefri tannbehandling? Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post. 

Kontakt oss